Welkom bij Wellness for Hair, de kapper in Zwolle!


Let op, gewijzigde openingstijden, zie: https://www.wellness4hair.nl/openingstijden/


Donderdagavond tussen 18.00 en 19.30u alleen op afspraak.


Nieuw: Elke dag tussen 11.30 en 16.30u zonder afspraak, 

maandag en dinsdag vanaf 13.30 tot 16.30u zonder afspraak!

 

Donderdagavond tussen 18.00u en 19.30u alleen op afspraak.

Wilt u zeker zijn van uw plek in onze agenda, bel voor een afspraak!

Afspraken gaan voor!

 

NIEUW: Plan uw afspraak in via whatsapp: 0655917503.

Dan laat ik u weten of het kan.

De salontelefoon: 0384213612 wordt doorgaans het snelst beantwoord.


Sfeerimpressie Wellness for Hair.U kunt bij ons terecht zonder afspraak of door middel van het maken van een afspraak. Let op: afspraken gaan voor!Krullen kapper, Zwolle Centrum.

Of het gaat om een trendy, modern of een kapsel met een erg natuurlijke look;

 

Bij de kapper Wellness for Hair, kapsalon in Zwolle Centrum staan kwaliteit en gezondheid voor uw haren en hoofdhuid voorop. 

De kappersbehandelingen bij de kapper Wellness for Hair zijn naast vakkundig, gezonder voor uw haar en een heerlijk moment van ontspanning voor uzelf.

 

Onze haarstylisten willen niet alleen het beste, maar ook het mooiste voor uw haar bieden.

 

Wilt u bij de kapper in Zwolle uw haren gekleurd, uw haren in een andere model geknipt, uw haar gekruld of gewoon een verwenmomentje met een lekkere haarkuur voor uw haren? De stylisten bij salon Wellness for Hair in Zwolle vinden het heel belangrijk om met de juiste behandeling een mooi, draagbaar kapsel te maken, wij kijken dan ook eerst zorgvuldig met u wat het beste bij u past en wat we met uw haar kunnen doen.

Daarna passen onze haarstylisten de juiste technieken in uw haar toe, daar zijn wij goed in!


Voor al onze kappersbehandelingen bij de kapper Wellness for Hair in Zwolle maken wij alleen gebruik van de grotendeels plantaardige Fuente producten.

Zo kunt u kiezen voor een structuur-behandeling(permanent) en/ of een haar-kleuring; deze zijn allebei vrij van ammonia en meer dan 50 % plantaardig.

 

Naast de kappersvaktechniek en verzorging van uw haren door de professionele haarstylisten bij de kapper Wellness for Hair in Zwolle, heeft u bij ons in de kapsalon ook de mogelijkheid gebruik te maken van een intensieve beauty-behandeling. Deze beauty-behandeling bij de kapper in Zwolle aan de Melkmarkt zorgt voor mooi, glanzend en verzorgd haar, over deze behandeling kunt u meer vinden op de pagina behandelingen bij; Wellness-stoom-behandeling.


Nieuw: Fuente Tierra Color Mud bij Wellness for Hair.


Onze Tierra kleur modder is een grotendeels plantaardige haarverf met als hoofdingrediënten: gist, Marokkaanse lava klei en menthol.

Daarnaast is deze haarkleuring volledig ammoniak-vrij!

En sinds kort ook ppd-vrij!

Verder is de plantaardige Fuente haarverf verrijkt met: Aloë vera, smeerwortel, sinaasappel, grapefruit en heeft een toegevoegde vitamine E en C.

Perfecte grijsdekking en veel keuze in uw gewenste kleur!

 

 

 

 

 

Kapper zwolle, rabobank zwolle, kapper zwolle centrumWellness for Hair * Melkmarkt 51 * 8011 MB Zwolle * Tel.: 0655917503 *  Email: info@wellness4hair.nl

Kapper Zwolle Centrum * Kapper Zwolle, PEC Zwolle, Rabobank Zwolle, Wehkamp Zwolle, haar knippen Zwolle.

Herenkapsel Zwolle, kapper zonder afspraak Zwolle,  kapper Zwolle, Zwolle haar knippen, Dameskapsel Zwolle, haar kleuren Zwolle, haar verven Zwolle, Zwolle centrum kapper,